POKRETNE RASKLOPIVE MERDEVINE SA PLATFORMOM TIP: A1 i A2

Ove pokretne rasklopve merdevine sa platformom će vam obezbediti siguran izdignut radni prostor. One su namenjene za upotrebu u domaćinstvima za svakodnevnu upotrebu, skladištima za lak pristup i bolji pregled, za izvodjenje svih unutrasnjih gradjevinskih radova (zidanje, malterisanje, gletovanje, krečenje, postavljanje izolacije, rigips ploča, pločica i sl.). Njene idealno projektovane dimenzije odlične su za izvodjenje svih vrsta elektro i vodovodnih instalacija uz siguran i bezbedan rad. Merdevine su takođe pogodne za radionice i fabrike zahvaljujući svom robusnom dizajnu. Njene dimenzije, mogućnost sklapanja i izuzetno mala težina obezbedjuje lak transport i prenošenje do radnog mesta. U sklopljenom stanju zauzimaju izuzetno malo prostora, pa mogu da se odlaže nesmetano na bilo kom mestu.

Ram merdevina je izrađenen od Aluminijuma koji tretiran hemijskom pripremom i na njemu nanešen zaštitni sloj elektrostatičkim nanosom praha debljine više od 100 mikrona. Na taj način obezbedjeno je dugotrajnije koriščenje i smanjena je mogučnost oštećenja. Pored poboljšanja mehanikih svojstva obezbedjen je i bolji vizuelni efekat. Platforma i stepenice su izradjena od Aluminijumskog lima i poseduju rebra protiv klizanja. Merdevine su konstruisane da sa svih strana radnog prostora imaju zastitni ram. Sama konstrukcija rama obezbedjuje bezbedno penjanje i silaženje. Merdevine se lako pomeraju zahvaljujući maloj težini i točkovima od pune gume. Točkovi se koriste samo za lakše pomeranje merdevina i nisu u direktnom kontaktu sa podlogom tokom izvodjenju radova, pa je bezbednost korisnika na najvišem nivou. Svi vezivni elementi (vijci i navrtke) su testirani od strane proizvodjaca istih na smicanje i izvijanje i zadovoljavaju DIN, EN i SRPS norme. Preklapanje se vrši preko čeličnih pocinkovanih posebno dizajniranih ploča debljine 3 mm kroz kojih prolaze vijci. Kako bi se obezbedio dugotrajnost proizvoda veza ne ide direktno proka Al profila već preko čeličnih čaura koje su presom utisnute u Al profil.
Zabravljivanje se vrši preko kuke za zabravljivanje izradjene od pocinkovanog čelika i debljine fi 12 mm. Na ovaj način obezbedjena je nemogućnost sklapanja merdevine i ostvarena maksimalna bezbednost korisnika.
Ovakvim dizajnom i konstruktivnim rešenjima, tehničkim uputstvima i uputstvima za bezbedan radi i testiranjem obezbedjena je maksimalna bezbednost korisnika što dokazuje izdavanje pozitivnog stručnog nalaza od strane ovlašenog instituta.

 

Želimo vam ugodan i bezbedan rad.
Aluroll d.o.o.
Batočina