Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

O NAMA

Osnovano 1978. godine

Kompanija sa tradicijom

Naša priča počinje davne 1978.god.

Tokom proteklih godina uspešnog rada i kontinuiranog rasta, od male porodične radnje prerasli smo u jednu od najvećih kompanija u regionu.

Bavimo se proizvodnjom, prodajom, ugradnjom i servisom industrijskih i komercijalnih segmentnih i rolo vrata, roletni i komarnika, sistema za zastakljivanje i pergola , protivpožarnih i senzorskih vrata, vrata za hladnjače i prehrambenu industriju, kao i vrata za hirurške sale i medicinske namene.  Proizvodimo i delove od plastike i čeličnih limova za proizvode iz našeg prodajnog asortimana.

Od samog početka vizija osnivača je usmerena na zadovoljenje zahteva naših klijenata, bazirana na  kvalitetu proizvoda i usluga, cenama i rokovima isporuke, asortimanu i kontinuitetu u snabdevanju i isporuci.

Kontinuiranim praćenjem novih i savremenih tehnologija i trendova težimo ka stalnom poboljšanju dostignutog nivoa kvaliteta. Ta vizija, pretočena je u Politiku kvaliteta prilikom implementiranja standarda ISO 9001:2007. 2010 godine, a briga o zaposlenima i odnos prema njima implementiran je prilikom uvođenja standarda OHSAS 18001:2008.

Naša kompnija nije zanemarila ni značaj životne sredine kao bitan aspekt u današnjem globalnom okruženju, te je prilagodila  proizvodne procese, tehnologije i materijale koje koristimo, tako da ne ugrožavaju I zagađuju  životnu sredinu.

Implementirali smo  ISO 14001:2015 i usaglalili sa novim verzijama standarda ISO 9001:2015. i OHSAS 45001:2015.

Nastojimo da svakodnevno u  Aluroll-u najviše ulažemo u ljudske resurse i u unapređenje opreme i procesa.  Svakodnevnim timskim radom, naši zaposleni kojih ima vise od 150, obavljaju najsloženije zadatke da bismo zadovoljili i najsloženije zahteve, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Pored prodajnih salona koji se nalaze u Batočini i Beogradu, komercijalisti i tehničari, svakodnevno obilaze kupce i daju tehničku i komercijalnu podršku. Maksimalno se usredsredjujemo na kvalitet proizvoda, ali I na  besprekornu  I brzu uslugu.

Trudimo se da cene naših proizvoda zadovolje naše klijente. Baziramo se na kvalitet bez obzira na kvantitet.

Mreža od preko 3000 kupaca u zemlji i inostranstvu, kao i svakodnevni kontakti sa njima kojima se vrši razmena iskustava i znanja, omogućava nam da zadovoljilimo najviše tehničke standarde definisane direktivom 89/106/EEC. Posedujemo  CE znak za sve naše proizvode.

Proizvodnja se odvija na tri lokacije, od toga dve u Batočini i jedna Beogradu na preko 80.000 m2 zemljišta i 25.000 m2 poslovnog prostora.

Naš moto je “Napravljeno da traje“ a mi ga svakodnevno primenjujemo na sve naše proizvode, kako iz postojećeg proizvodnog programa, tako i na nove proizvode koje, često se ispostavi, uvodimo kao pioniri na našem tržištu, stvarajući time nove vrednosti za sve naše kupce.


Boban Mitevski
Direktor

200000
Prozora i vrata proizvedenih
Iskustvo nema cenu!
250
Roletni i rolo vrata proizvedemo dnevno
Kvalitet nam je prioritet!
400
Proizvoda u ponudi
Vizija za budućnost
25000
Kvadrata proizvodnih hala
Ozbiljni u svom poslu

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x