Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

ZIP Screen platno

ZIP Screen platnoZIP Screen predstavlja vrhunsko rešenje za spoljašnju zaštitu bilo kog prostora od sunca, vetra ili kiše. Svojom patentiranom tehnologijom z-LOCK, ova platna usmeravaju tkaninu stvarajući potpuno zatvorenu, izuzetno glatku površinu - pružajući zaštitu od sunca, vetra, kiše i insekata tokom cele godine.

Elegantan, siguran i izdržljiv, ZIP Screen sistem može se izraditi u širinama do 6 metara (Zipscreen Extreme) i visine do 3,5 metara. Uživajte u bezbrižnosti i udobnosti uz naša Zipscreen platna, donoseći sofisticirani dodir vašem spoljašnjem prostoru. Zaštitite se od nepovoljnih vremenskih uslova i održavajte udobnost vašeg prostora uz Zipscreen - optimalno rešenje za savremeni način života.


ZIP Screen platno


Opis

Ukoliko želite vrhunski kvalitet, odaberite vertikalna ZIP Screen platna. Ova platna dolaze u obliku pravougaonog kućišta, sa tkaninom namotanom na osovinu i vođenom pomoću bočnih vodilica. Vertikalna ZIP Screen platna, savršena su kao zaštita od vetra na aluminijumskim pergolama.

Maksimalne dimenzije platna su 3,5 x 6 m, pružajući hladovinu na površini do 21 m². Ova platna ne samo da pružaju elegantno rešenje za vaš prostor, već i visokokvalitetnu zaštitu od sunca, vetra, kiše, insekata,... Odaberite ZIP Screen za spoj funkcionalnosti i estetike na vašoj terasi ili u vrtu.

Glavne prednosti

ZAŠTITAUŠTEDADIZAJNSENČENJE
Čuva vašu privatnost, štiti vas od sunca, vetra, kiše i insekata.Značajno redukuje abijentalnu temperaturu.Moderan i elegantan dizajn koji je nemoguće ignorisati.Savršen proizvod za senčenje na pergola sistemima.

Upravljanje

SMART UREĐAJDALJINSKA KONTROLAPREKIDAČRUČNI POGON
Kontrolišite senčenje sa bilo kog mesta preko mobilne aplikacijeUdobno električno podesivo senčenje sa daljinskim upravljačemJednostavan način upravljanja sa zidnim prekidačemRučno pomoću ručne poluge (kurble)


BOJE PLATNA


Biserno belaBežSivaTamno siva

Pored standardnih boja platna, moguće je naručiti specifičnu ili približno istu nijansu platna, shodno vašim potrebama.


www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x