Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

AR T-80

Spoljašnja žaluzina F-80


Spoljne žaluzine T-80 savršeno se uklapaju u današnje moderne zgrade. Pružaju hlad ne samo porodičnim kućama i stambenim zgradama već i školama i kancelarijama. Karakteriše ih pravougaona letvica u obliku slova T. Neke od glavnih prednosti su niska visina naslaganja zahvaljujući širini lamela od 80 mm, bolje zatvaranje lamela i velika otpornost na vetar.


Opis

Spoljne žaluzine T-80 kombinuju elegantan dizajn i odlične tehničke karakteristike. Odlikuju ih veoma čvrste lamele za zaključavanje i na taj način efikasno senčenje. Dostupne su u nekoliko desetina standardnih boja. Maksimalna širina i visina žaluzina je 5 m, a površina od 20 m² može se zasenčiti bez problema.

Glavne prednosti

FUNKCIONALNOSTUŠTEDAIZRADA
Omogućava istovremeno senčenje i ventilacijuŠtedi troškove klimatizacijeLamele se rotiraju na obe strane


Upravljanje

SMART UREĐAJDALJINSKA KONTROLAPREKIDAČRUČNI POGON
Kontrolišite senčenje sa bilo kog mesta preko mobilne aplikacijeUdobno električno podesivo senčenje sa daljinskim upravljačemJednostavan način upravljanja sa zidnim prekidačemRučno pomoću ručne poluge (kurble)www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x