Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

DURAPRINTº Segmentna vrata

DURAPRINT - Vaša maštovitost, naša isporuka!

Koraci ispred u svetu segmentnih vrata. Naš najnoviji proizvod, DURAPRINT segmentna vrata sa štampanim dezenima, donosi umetnost direktno na vaš ulaz!

Beskrajne mogućnosti izbora boja i dizajna su pred vama. Izaberite svoj omiljeni dezen. Naša tehnologija direktnog štampanja omogućava vam da stvorite vrata sa dezenima koji oslikavaju vašu ličnost, stil i inspiraciju. Bez obzira da li sanjate o prirodnom krajoliku, apstraktnim vizijama ili geometrijskim linijama, mi ćemo pretočiti vašu želju iz kataloga motiva na vrata koja će svakoga ostaviti bez daha.

Prilagodljiva veličina i jednostavna montaža osiguravaju da vaša DURAPRINT vrata savršeno odgovaraju vašem prostoru i to ne samo u vizuelnom slimslu već su i izuzetno izdržljiva što garantujemo višegodišnjom garancijom.

  • Prelepi dizajni vrata koji se isticu iz mase
  • Preko 70 dizajna u tri kategorije iz našeg velikog kataloga dizajna.
  • Visokokvalitetne teksture visoke rezolucije za autenticne rezultate.
  • Individualni dizajni, fotografije, logotipi itd. (neogranicene mogucnosti)
    otpornost na vremenske uslove, ogrebotine i suncevu svetlost, kao i
    zaštita od grafita zahvaljujuci posebnom lakiranom završnom sloju.
  • Izvrsni kvalitet štampe visoke rezolucije do 720dpi

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x