Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Garažna rolo vrata

Aluminijumska rolo vrata

Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 13,5x52 ili 19x78mm. Sendvič ispuna sa poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene četkice za bešuman rad. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela 9016,siva 9006,antracit 7016,braon 8014 i 8017,crna 9005, a mogu se farbati u boji po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Automatsko zaključavanje vrata je obezbeđeno pomoću PVC blokatora. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se otvaraju ručno pomoću kurble.

 

Prednosti:

Štedi prostor

Otvaraju se vertikalno i gotovo ne zauzimaju garažni prostorPrilagodljiva za ugradnju

Bez obzira na oblik otvora garaže vrata je moguće namontirati sa unutrašnje strane prostorije.


Konstrukcija rolo vrata:Sertifikati

CE Sertifikati za rolo vrata
CE Sertifikati za rolo vrata Aluroll
CE serifikati za rolo vrata
CE serifikati za rolo vrata Aluroll
CIS Sertifikat za rolo vrata
CIS Sertifikat za rolo vrata Aluroll

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x