Kompanija Aluroll je 1978. godine potekla od radionice za proizvodnju roletni, a danas je lider u toj oblasti. Na samom početku bilo je šestoro zaposlenih na površini od 600 m2. Danas se Aluroll prostire unutar kompleksa više hala na površini od 23 000 m2, sa preko 130 zaposlenih, novim izložbenim salonom u Batočini i Beogradu, proizvodnim halama, magacinskim prostorom i halama za plastifikaciju koje su opremljene najmodernijom opremom. Predstavništvo u Beogradu se nalazi u ulici Batajnički drum 6-O. To je moderan izložbeno-prodajno-magacinski prostor koji se nalazi na površini od 2700 m2. 

Magacini veleprodaje repromaterijala prostiru se na površini od preko 5000 m2, i predstavljaju najveći lager proizvodnog programa tog tipa u Srbiji sa više od  1200 kupaca. Gotove proizvode „ALUROLL“-a distribuira više od 500 firmi širom Srbije. Veliki izbor boja, modela i konstrukcijskih rešenja omogućava ispunjenje i najspecifičnijih zahteva kupaca.
Program roletni koje nudi „ALUROLL“ sadrži više tipova kutija, kako za spoljnu, tako i za unutrašnju montažu na novoj i staroj gradnji. Pored sirovih lamela koje je moguće plastificirati u boji po želji, na lageru je uvek raspoloživo preko trideset standardnih boja, kao i lamela u drvo boji (mahagoni, orah, hrast, bor…).

Rolovrata se izrađuju od čeličnih ili aluminijumskih lamela punjenih poliuretanom, sa otvorima za ventilaciju, u različitim bojama i mogućnošću zaključavanja.

Segmentna vrata izrađuju se u bojama i dimenzijama po narudžbini, gde je na lageru raspoloživo više nijansi. Paneli za segmentna vrata mogu da budu sa različitim motivima (linija, kocka, ravan, panorama), za industrijsku i rezidentalnu upotrebu.

Pored segmentnih i rolo vrata „ALUROLL“ u svojoj ponudi ima i brza vrata, industrijska klizna i krilna vrata sirokog spektra upotrebe u teskoj i lakoj industriji max dimenzija do čak 40.0 x 15.0m
Nastavljajući trend razvoja i osvajanja tržišta kvalitetom svojih proizvoda, kao i korektnim odnosima sa svojim poslovnim partnerima, „ALUROLL“ je danas kompanija koja se prostire na preko 13000 m2, sa novim izložbenim salonima, proizvodnim halama, magacinskim prostorom i  halama za plastifikaciju koje su opremljene najmodernijim mašinama i komorama.
Uspostavili smo sistem menadžmenta kvaliteta shodno standardu ISO 9001:2008, kao i sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu  OHSAS 18001:2007 i CE znak.

Kompanija „ALUROLL“ ugrađuje samo ono što provereno zadovoljava standarde EU  i garantuje dugotrajnost i pouzdanost ugrađenih elemenata.

Posebna pažnja se posvećuje osposobljavanju zaposlenih. U prilog tome govori stalna edukacija i treninzi koje izvode partneri iz EU. Tim obučenih stručnjaka  spreman je da realizuje najzahtevnije projekte poštujući predviđene rokove.

Novi brend u okviru naše kompanije je AluScreen. AluScreen je brend koji se jedini u Srbiji bavi proizvodnjom svih tipova komarnika. Komarnici obezbeđuju 100% zaštitu od insekata, ali su takođe i optimalni filter protiv atmosferskih zagađenja, kao sto su čestice prašine ili polen. AluScreen nudi široki spektar pouzdanih i funkcionalnih, po meri izrađenih komarnika, koji su prepoznatljivi po svojoj eleganciji i lakoći sa kojom se mogu instalirati i koristiti.