[smartslider3 slider=6]

VRATA ZA PREHRAMBENU INDUSTRIJU

EN 12604     EN 12635    EN 14351

Vrata za prehrambenu industriju moraju biti higijenska i kvalitetna. U ponudi Aluroll ima vrata za temperature preko 5°C, temperature od 0°C do 5°C i vrata za komore gde temperature variraju između -5°C i -45°C. Takodje imamo i swing vrata, eko vrata, market plus vrata, vrata za konvejerske trake, gasna vrata i segmentna vrata. Vrata mogu biti napravljena od nerđajućeg čelika AISI 304 i pocinkovanog čelika, sa šarkama i klizna sa opcijom ručnog i automatskog otvaranja. U asortimanu imamo i zidne štitinike i kanalizacione odvode i rešetke.

Vrata ovog kvaliteta, materijala i izrade predstavljaju uslov za dobijanje HACCP i HALAL standarda.

VRATA SA ŠARKAMA ZA TEMPERATURE PREKO 5°C

3i5ii8i

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne zahtevaju samo komore kvalitetna vrata u industriji hrane. Takođe i klasična higijenska vrata moraju biti konstruisana za teške uslove tako da mogu da zadrže visok standard duži period vremena. Wijak higijenska vrata su dizajnirana drugačije od konkurentskih vrata koja se mogu naći na tržištu. Svaka higijenska vrata su posebno dizajnirana. Ram i krilo vrata tačno prijanjaju u otvor u kome treba da budu instalirana. Imamo više mogućnosti za ram vrata, krilo vrata i dodatnu opremu. Ovaj projekat higijenskih vrata je baziran na velikom iskustvu i kao proizvođača vrata ali i kao korisnika istih.

prze9iobr1iKrilo vrata može biti napravljeno od nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika ili farbano u bilo koju boju. Nudimo ih 50% u okviru rama vrata ili kompletno krilo u okviru rama vrata. Krilo je uvek ispunjeno visoko kompresovanom poliuretanskom penom koja omogućava izuzetnu lakoću i čvrstinu. Sva ojačanja krila vrata su napravljena od nerđajućeg čelika. Debljina krila vrata je 40mm ili 50mm za dvokrilna vrata.

Ram vrata može biti napravljen od nerđajućeg čelika, pocinkovanog lima ili farbanog u bilo koju boju. Standardno koristimo ugaoni ram, opciono, kad otvor nije tipičan koristimo blok ram ili neku drugu konstrukciju dizajniranu u zavisnosti od prostora gde se vrši instalacija. Opciono, u našoj ponudi imamo i pervajze za zid i panele i specijalne, ugaone profile za zadnju stranu vrata.

U zavisnosti od visine krila vrata ugrađujemo dve ili tri šarke. Standardno koristimo ravne šarke ali opciono možemo koristiti i štelujuće šarke. Kada je krilo u okviru rama vrata imamo šarke sa šrafovima koji nisu vidljivi spolja.

Standardno, brava je od nerđajućeg čelika u okrugloj rozetni. Opciono, možemo ugraditi i drugi tip kvake na vratima, antipanik brava, električna brava i druga rešenja prema potrebama kupaca.

Presovana guma EPDM, u crnoj boji. Opciono guma može biti silikonska i u beloj boji.

Opciona oprema: ugaone šarke, pervajz, odbojnici napravljeni od polietilena, ventilacioni otvori, električne brave, prag vrata, automat za samozatvaranje, drajver za automatsko zatvaranje, farbanje u izabranoj RAL boji (sa jedne strane ili obostrano), zastakljivanje (pleksiglasom u gumenom ramu, sigurnosno staklo u ramu od nerđajućeg čelika, Pharma prozor bez rama, sa obe strane ravan sa površinom vrata)


KLIZNA VRATA ZA TEMPERATURE PREKO 5°C

przem2przem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klizna industrijska vrata su dizajnirana za temperature preko 5°C. U svojoj ponudi imamo veliki izbor ramova i krila vrata, za različite zidove, oblike ugradnih otvora, mogućnosti prostora i preferencija kupaca. Svaka vrata su posebno dizajnirana tako da osiguraju trajnost i dug rad mnogo godina. Svaka vrata imaju svoj unikatni serijski broj.

Krilo vrata može biti napravljeno od nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika debljine 0,8mm ili 0,75mm. Debljina panela vrata je 37mm. Standardno nudimo higijensku konstrukciju, dobro ispunjene uglove (vrata od nerđajućeg čelika) ili higijenski savijene (od pocinkovanog lima). Svi konstruktivni elementi u okviru vrata su takođe napravljeni od nerđajućeg čelika što znači da je naš proizvod proizveden od najkvalitetnijih materijala.
2m przemprzes-iStandardno preporučujemo naš veoma snažni ugaoni ram koji obezbeđuje najbolje i dugotrajno prijanjanje na sve tipove zidova. Možemo ponuditi i nešto jeftinije varijante, jednostrani ram. U zavisnosti od instalacijskog otvora možemo ponuditi i blok ram i neko drugo rešenje koje diktira određena situacija. Ramovi, kao i krila, mogu biti napravljeni od nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika i farbanog u bilo koju boju po RAL karti.

Klasična klizna šina – standardni sistem, dugo godina korišćen, napravljen kompletno od nerđajućeg čelika. Klasična klizna šina ima masku napravljenu od istog materijala kao i krilo vrata. Roleri napravljeni od polietilena specijalno su dizajnirani da obezbede tih i dug rad. U toku zatvaranja vrata idu na dole kako bi se obezbedilo maksimalno prijanjanje.

Klizna šina sa šipkom je konstruisana od brušene cevi od nerđajućeg čelika i dva specijalno dizajnirana velika polietilenska crna točkića. Specijalno oblikovana cev prouzrokuje da točkići idu na dole kako bi prijanjanje krila vrata bilo maksimalno.
Sva vrata su opremljena dvokomponentnom gumom koja je smeštena u specijalni plastični profil u krilu vrata. Ovo rešenje eliminiše mogućnost postojanja termalnog mosta i garantuje dobro prijanjanje.


VRATA SA ŠARKAMA ZA TEMPERATURE OD 0°C DO 5°C

przem-maz-pas1Vrata mogu biti proizvedena od nerđajućeg čelika ili pocinkovanog čelika i mogu biti farbana. Takođe je moguće napraviti miks, štok od nerđajućeg čelika dok je krilo vrata napravljeno od pocinkovanog čelika ili farbano. Imamo veliki izbor ramova vrata prema različitim tipovima zidova i uslovima instalacije. Svaka vrata imaju svoj dizajn i projektovana su da obezbede dugotrajnost i komforan rad.

Krilo vrata je napravljeno od nerđajućeg čelika debljine 0,8mm ili pocinkovanog čelika debljine 0,75mm. Standardno krilo vrata je 60mm ili 80mm (u ramu vrata), ali mi možemo da napravimo i druge mere u zavisnosti od zahteva. Krilo vrata može biti napravljeno tako da krilo leže na ram vrata ili da 50% krila vrata ulazi u ram vrata. Ova konstrukcija ima za rezultat uštedu u prostoru sa strane gde se vrši instalacija vrata.
Svi uglovi kod krila vrata, koja su napravljena od nerđajućeg čelika su dobro ispunjeni. Obezbeđen je najbolji kvalitet i higijenski standard. Svi unutrašnji delovi krila vrata su takođe napravljeni od nerđajućeg čelika, tako da mi isporučujemo najbolji kvalitet koji se može obezbediti.

rygiel-mkatalogBez obzira kakav je dizajn, vrata imaju dvokomponentnu gumu smeštenu u specijalni profil. Ovo eliminiše mogućnost postojanja termalnog mosta.

U našoj ponudi imamo nekoliko tipova ramova vrata tako da možemo da zadovoljimo sve zidne konstrukcije u fabrikama hrane. Svaki ram vrata ima specijalne jake elemente napravljene od nerđajućeg čelika koji su pripremljeni za funkcionisanje u teškim uslovima. Mi preporučujemo naš specijalno konstruisani ugaoni ram ili nešto jeftiniji jednostrani ram. Za specijalne uslove ili zahteve kupaca imamo i blok ram. Svi ramovi su ispunjeni poliuretanskom penom.

Vrata mogu biti jednokrilna maksimalnih dimenzija 1500x4800mm ili dvokrilna maksimalnih dimenzija 3000x4800mm. Takođe, možemo proizvesti i vrata većih dimenzija po specijalnom zahtevu.
Šarke mogu biti od nerđajućeg čelika ili plastične sa čelikom unutra.


KLIZNA VRATA ZA TEMPERATURE OD 0°C DO 5°C

Kdgladkielizna vrata za hladne sobe su dizajnirana za temperature između 0°C – 5°C. U svojoj ponudi imamo veliki izbor ramova i krila vrata, za različite zidove, oblike ugradnih otvora, mogućnosti prostora i preferencija kupaca. Svaka vrata su posebno dizajnirana tako da osiguraju trajnost i dug rad mnogo godina. Svaka vrata imaju svoj unikatni serijski broj.drz-prze

Krilo vrata može biti napravljeno od nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika, debljine 0,8mm ili 0,75mm. Debljina panela vrata je 60mm, ali može da bude i drugačije za specijalne zahteve. Krilo vrata može biti napravljeno u tri varijante: standardna konstrukcija – higijenski panel koji nije sastavljen, za veća vrata – higijenski panel, dva ili više sastavljenih delova, paneli vrata su dobro ispunjeni u uglovima, cela konstrukcija je dizajnirana za top higijenske standarde i proizvedena sa velikom pažnjom, velika vrata – sendvič paneli u ramu od nerđajućeg čelika. Svi konstruktivni elementi u okviru vrata su takođe napravljeni od nerđajućeg čelika što znači da je naš proizvod proizveden od najkvalitetnijih materijala. Krilo vrata je uvek ispunjeno sa najkvalitetnijom poliuretanskom penom 50kg/m3.
Klasična klizna šina – standardni sistem, dugo godina korišćen, napravljen kompletno od nerđajućeg čelika. Klasična klizna šina ima masku napravljenu od istog materijala kao i krilo vrata. Roleri su napravljeni od polietilena i specijalno dizajnirani da obezbede tih i dug rad. U toku zatvaranja vrata idu na dole kako bi se obezbedilo maksimalno prijanjanje.

drzwi3iodpychacz-2Klizna šina sa šipkom je konstruisana od estetski brušene cevi od nerđajućeg čelika i dva specijalno dizajnirana velika polietilenska crna točkića. Specijalno oblikovana cev prouzrokuje da točkići idu na dole kako bi prijanjanje krila vrata bilo maksimalno.

U svojoj ponudi imamo nekoliko tipova ramova vrata u zavisnosti od različitih situacija. Svaki ram je opremljen sa specijalnim konstruktivnim elementima napravljenim od nerđajućeg čelika koji obezbeđuju čvrstinu i izdržljivost. Kao standard preporučujemo ugaoni ram gde su svi uglovi dobro ispunjeni. Opciono, moguće je koristiti i jeftinije ramove u zavisnosti od uslova za instalaciju. Svaki ram je ispunjen poliuretanskom penom.

Dvokomponentna guma smeštena je u specijalni profil u krilu vrata. Ovo rešenje eliminiše mogućnost postojanja termalnog mosta. Donji deo je tvrd, a gornji deo je mekan kako bi obezbedio maksimalno prijanjanje.Vrata mogu da budu i sa pragom koji je u nivou poda.


KLIZNA VRATA ZA KOMORE
3i

Klizna vrata za komore dizajnirana su za temperature između -5°C i -45°C. U svojoj ponudi imamo veliki izbor ramova koji se zagrevaju i krila vrata, prema različitim vrstama zidova, oblika instalacionih otvora, mogućnosti prostora gde se vrata ugrađuju i želja kupaca. Svaka vrata imaju ram koji se zagreva i prag koji sprečava da se guma smrzne. Mi još dodajemo specijalni termostat koji reguliše temperaturu u slučaju da komora ne radi. Svaka vrata su individualno dizajnirana kako bi obezbedila dug i dobar rad mnogo godina. Svaka vrata imaju svoj unikatni serijski broj.

 

 

 

4mKrilo vrata može biti napravljeno od nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika debljine 0,8mm ili 0,75mm. Debljina panela 100mm za -25°C, 120mm za -35°C i 150 za -45°C. Krilo vrata može biti u okviru rama vrata kako bi štedeli prostor ili 50% u okviru konstrukcije rama vrata. Panel vrata (od nerđajućeg čelika) je dobro ispunjen u uglovima, cela konstrukcija je top higijenska i proizvedena je sa velikom pažnjom. Svi konstruktivni elementi u okviru krila vrata takođe su napravljeni od nerđajućeg čelika što znači da je naš proizvod napravljen od najkvalitetnijeg materijala.

U ponudi imamo nekoliko tipova ramova u zavisnosti od zahteva. Svaki ram je opremljen antikorozivnom zaštitom koja obezbeđuje čvrstinu i trajnost. Ramovi vrata za komore se greju (električna žica u zavisnosti od uslova) i opremljeni su termostatom koji štiti od pregrevanja ukoliko u nekom momentu komora ne radi kako treba. Opciono može se koristiti i jeftiniji jednostrani ram. Ram je ispunjen poliuretanskom penom. Svaki ram je integrisan sa antikorozivnim, grejanim pragom (koji je instaliran u nivou sa podom). Opciono, umesto grejanog praga možemo grejati i donji deo krila vrata.

 

 

6mDRZWI1-iKlasična klizna šina – standardni sistem, dugo godina korišćen, napravljen kompletno od nerđajućeg čelika. Klasična klizna šina ima masku napravljenu od istog materijala kao i krilo vrata. Roleri napravljeni od polietilena specijalno su dizajnirani da obezbede tih i dug rad. U toku zatvaranja vrata idu na dole kako bi se obezbedilo maksimalno prijanjanje.

Klizna šina sa šipkom je konstruisana od brušene cevi od nerđajućeg čelika i dva specijalno dizajnirana velika polietilenska crna točkića. Specijalno oblikovana cev prouzrokuje da točkići prilikom zatvaranja vrata idu na dole kako bi prijanjanje krila vrata bilo maksimalno.

Svaka vrata su opremljena specijalnom dvokomponentnom gumom koja je instalirana u specijalni plastični profil. Ovo rešenje eliminiše postojanje termalnog mosta i garantuje dobro prijanjanje.

Prag vrata koji se greje napravljen je od 2mm debelog nerđajućeg čelika sa specijalnim ojačanjima unutra, malterom i pomerajućom žicom. Ovo je veoma jaka konstrukcija pripremljena za veoma teška transportna sredstva.


VRATA SA ŠARKAMA ZA KOMORE


2gar-i
pas-chlo1i1i (2) Vrata sa šarkama za komore dizajnirana su za temperature između -5°C i -45°C. U ponudi imamo veliki izbor ramova koji se zagrevaju i krila vrata, prema različitim vrstama zidova, oblika instalacionih otvora, mogućnosti prostora gde se vrata ugrađuju i želja kupaca. Sva vrata imaju ram koji se zagreva i prag koji sprečava da se guma smrzne. Mi još dodajemo specijalni termostat koji reguliše temperaturu u slučaju da komora u nekom trenutku ne radi. Svaka vrata su individualno dizajnirana kako bi obezbedila dug i dobar rad mnogo godina. Svaka vrata imaju svoj unikatni serijski broj.

Krilo vrata može biti napravljeno od nerđajućeg čelika, pocinkovanog čelika, debljine 0,8mm ili 0,75mm. Debljina panela 100mm za -25°C, 120mm za -35°C i 150 za -45°C. Krilo vrata može biti u okviru rama vrata kako bi štedeli prostor ili 50% u okviru konstrukcije rama vrata. Panel vrata (od nerđajućeg čelika) je dobro ispunjen u uglovima, cela konstrukcija je top higijenska i proizvedena je sa velikom pažnjom. Svi konstruktivni elementi u okviru krila vrata takođe su napravljeni od nerđajućeg čelika što znači da je naš proizvod napravljen od najkvalitetnijeg materijala.

2iVrata su opremljena specijalnom dvokomponentnom gumom koja je instalirana u specijalni plastični profil. Ovo rešenje eliminiše postojanje termalnog mosta i garantuje dobro prijanjanje.
U ponudi imamo nekoliko tipova ramova u zavisnosti od zahteva. Svaki ram je opremljen antikorozivnom zaštitom koja obezbeđuje čvrstinu i trajnost. Ramovi vrata za komore se greju (električna žica u zavisnosti od uslova) i opremljeni su termostatom koji štiti od pregrevanja ukoliko u nekom momentu komora ne radi kako treba. Opciono može se koristiti i jeftiniji jednostrani ram. Ram je ispunjen poliuretanskom penom. Svaki ram je integrisan sa antikorozivnim, grejanim pragom (koji je instaliran u nivou sa podom). Opciono, umesto grejanog praga možemo grejati i donji deo krila vrata.

Prag vrata koji se greje napravljen je od nerđajućeg čelika debljine 2mm sa specijalnim ojačanjima unutra, malterom i pomerajućom žicom. Ovo je veoma jaka konstrukcija pripremljena za veoma teška transportna sredstva.


EKO TIP VRATA

komora2ieko4
komora1i
Eko tip vrata je linija proizvoda namenjena manje zahtevnim kupcima. Preporučeno je da se instaliraju na suvim mestima, nisu za neke veoma teške uslove kao ostali proizvodi iz naše ponude (kuhinje, supermarketi, hoteli, itd.). Korišćenjem jeftinijih materijala (pocinkovani čelik, plastične šarke) i prodajnom politikom sa standardnim dimenzijama, Eko vrata se prodaju po nižoj ceni nego proizvodi od nerđajućeg čelika.

Generalno krila vrata se proizvode od pocinkovanog lima, debljine 0,75mm, RAL 9010. Debljina krila vrata je 60mm ili 80mm za temperature od 0°C do 5°C i 100mm do 150mm za vrata za komore.

Svaka vrata su opremljena specijalnom dvokomponentnom gumom instaliranom u specijalnom plastičnom profilu. Ovo rešenje onemogućava postojanje termalnog mosta i garantuje dobro prijanjanje. Vrata za komore imaju duplu gumu, da osiguraju maksimalno prijanjanje.


SWING VRATA

DRZWI2d-iSwing vrata su veoma jaka i vrata sa najviše lomova u kompanijama koja se bave proizvodnjom hrane. Svakog dana ona se dinamički udaraju određenim stvarima ili sa veoma teškim trolama. Mi imamo iskustva sa tim, pa smo kreirali vrata, šarke i opremu koja garantuje dugačak rad bez ikakvih nedostataka.

Krila vrata mogu biti proizvedena od nerđajućeg čelika ispunjena poliuretanom debljine 25mm. To ih ujedno čini jakim i lakim za korišćenje. Ivice panela vrata su zaštićene specijalnom gumom koja štiti od povređivanja ruku. Donji deo vrata je zaštićen jakom sekcijom koja osigurava da ne dodje do oštećenja panela. Krilo vrata je opremljeno plastičnim prozorom u gumenom ramu.

Polietilenska krila vrata se nude u zelenoj ili beloj boji, druge boje po specijalnim zahtevima. Konstrukcioni elementi su debljine 40mm, a debljina krila vrata je 10mm. Sve je napravljeno sa našim najkvalitetnijim ugaonim ramom od nerđajućeg čelika. Standardno vrata su opremljena sa plastičnim prozorima u gumenom ramu.

Krilo vrata sa pojačanom PVC folijom. Za proizvodnju vrata koristimo najbolje PVC folije na tržištu. Veoma je jaka , 8mm debljine i osigurava dugotrajno korišćenje. Najbolji deo vrata je što je PVC folija okačena na specijalne profile napravljene od nerđajućeg čelika.

U zavisnosti od dimenzija vrata instalirane su dve ili tri šarke. Sve naše šarke imaju funkciju STOP, tako da onemogućavaju zatvaranje čak i kad su vrata kompletno otvorena. Sve šarke su napravljene od nerđajućeg čelika.

U ponudi imamo više modela ramova vrata koji će odgovarati svim mogućim uslovima. Svi su pojačani sa ojačanjima od nerđajućeg čelika, obezbeđujući stabilnost i čvrstinu kompletne konstrukcije. Naša standardna ponuda za swing vrata uključuje ugaoni ram bez mogućnosti zamene sa jednostranim ramom. Svi ramovi su ispunjeni poliuretanskom penom.

Jedan od najvažnijih delova swing vrata su zidni štitnici. Mi nudimo veoma različite štitnike adaptirane prema vratima, od najmanjih 30cm do duplih, 80cm. Vrata mogu biti zaštićena i jednostranim ramom.

wahadlowe-i7m3m5


MARKET PLUS VRATA

1iMarket plus vrata su specijalna linija proizvoda namenjena trgovinskim lancima – prodavnicama, supermarketima, itd. Ona se koriste gde god treba sačuvati prostor. Sa konstrukcijom nepreklopnih vrata Market plus vrata čuvaju centimetre u veoma uskim hodnicima, koji je veoma bitan u dizajnu prostora. Sa višim standardom proizvodnje od linije Eko vrata, dokazuju da su godinama perfektno rešenje, čak i u2di 3diteškim uslovima.

Krilo vrata je napravljeno od pocinkovanog lima debljine 0,75mm, prekriveno trajnim poliester slojem. Debljina krila vrata je 60mm ili 80mm, standardna boja RAL 9010, za specijalne zahteve vrata mogu biti farbana u željenu boju po RAL karti.

Vrata su opremljena dvokomponentnom gumom smeštenom u specijalni profil u okviru krila vrata. Ovo rešenje eliminiše mogućnost postojanja termalnog mosta. Donji deo gume je tvrd kako bi omogućio solidno prijanjanje. Gornji deo je mekan i omogućava maksimalno prijanjanje i lak rad vrata. Vrata mogu biti opremljena i pragom koji je ekvivalentan podu.

Vrata imaju ugaone štelujuće šarke napravljene od nerđajućeg čelika.

Vrata su opremljena ručkom od nerđajućeg čelika i bravom smeštenom u pravougaonu rozetnu što je standardna opcija. Opciono postoji mogućnost ugradnje drugih vrsta ručki, panik brave, električne brave i drugih mogućnosti u zavisnosti od potreba.


GASNA VRATA

1i6iGasna vrata su uglavnom klizna. Koriste se u prostorijama koje zahtevaju kontrolisanu atmosferu i zahtevaju apsolutno prijanjanje. U proizvodnji ovih vrata koristimo brave koje onemogućavaju curenje gasa. Vrata su zaštićena specijalnim zaptivnim stegama. Kao opciju, nudimo i automatska klizna gasna vrata.

Klasičan klizni sistem kao standardna opcija. Konstrukcijski, dokazan godinama, napravljen je potpuno od nerđajućeg čelika. Postoji mogućnost da se napravi automatski klizni sistem.
Cevni klizni sistem, masivna konstrukcija bazirana na cevi sa prečnikom od 60mm sa specijalnim udubljenjima i rolerima.

gaz2b-iKrilo vrata je napravljeno od nerđajućeg čelika debljine 0,8mm ili pocinkovanog debljine 0,75mm. U zavisnosti od veličine vrata, debljina panela varira od 60mm do 100mm. U zavisnosti od veličine vrata i zahteva klijenta, koristimo dve tehnike u spajanju panela:

  1. Za širine do 2850mm – monolitna ploča ispunjena poliuretanom, higijenski dizajn
  2. Za širine preko 2850mm – zajednički panel napravljen od dva higijenska, spojena žljebom
    paneli su dobro spojeni u uglovima. Konstruišu solidnu higijensku celinu napravljenu sa velikom pažnjom. U panelu se nalaze ojačanja napravljena od nerđajućeg čelika.
    Paneli su ispunjeni poliuretanom sa oko 50kg/m3. Panel ima plastični zaptivač koji onemogućuje postojanje termalnog mosta.

U našoj ponudi imamo puno vrsta ramova koji odgovaraju svim uslovima. Ram koji se najviše koristi je ugaoni ram, napravljen prema našem dizajnu. Takođe, u ponudi imamo jeftinije solucije: preklapajući ram. Svaki ram je ispunjen poliuretanskom penom i sa unutrašnjim ojačanjima, koji garantuju čvrstoću i izdržljivost kompletne konstrukcije. Ram vrata je integrisan sa pragom vrata, napravljenim od nerđajućeg čelika.

Zatvaranje je veoma važan aspekt kada se govori o gasnim vratima. Krilo i ram vrata su kod nas napravljeni sa velikom preciznošću. U proizvodnji gasnih vrata, koristimo tehnologije slične onima koje koristimo u proizvodnji vrata za komore, gde su uslovi teški, a temperaturne razlike dostižu 60°C. Dupla guma, prag od nerđajućeg čelika koji eliminiše neravnine poda i silikonska konekcija garantuju dobro prijanjanje. Još jedna prednost naših rešenja je estetika vrata u svakom pogledu.


VRATA ZA KONVEJERSKE TRAKE SA ŠARKAMA I KLIZNA

podnoszenie toru1Vrata za konvejerske trake su dizajnirana za cevne transportne linije. Postoji nekoliko tipova dizajna koji omogućavaju kompletno zatvaranje vrata. Vrata za konvejerske trake mogu biti za komore, za temperature od 0°C do 5°C i za temperature preko 5°C.

Svaka vrata su posebno konstruisana za traku i prema obliku otvora vrata.

Mogu biti jednokrilna i dvokrilna vrata.

Najbitnija stvar da bi se proizvela vrata koja savršeno odgovaraju otvoru je uzimanje preciznih mera.

 

zaw-i9drzwi przes pod tor-i[1]Klizna vrata za konvejerske trake se proizvode individualno za svaki otvor vrata. Klizna vrata za konvejerske trake mogu biti za komore, za temperature od 0°C do 5°C i za temperature preko 5°C.

Mi preporučujemo tri solucije: vrata sa kliznom šinom podeljenom na dva dela (vrata rade na tri točkića), vrata sa kliznom šinom iznad vrata i vrata sa klasičnom kliznom šinom i lift trak sistemom.


SEGMENTNA VRATA

14iJPG17iSegmentna vrata naše proizvodnje su kompletno drugačijeg dizajna od ostalih proizvoda ovog tipa koji se pojavljuju na tržištu. Svaki element je napravljen od nerđajućeg čelika (paneli vrata, šine, šarke). Vrhunsko zatvaranje (debela, dupla guma između panela, koji su debljine 50mm i koji su ispunjeni presovanom poliuretanskom penom) predstavljaju veoma dobru izolaciju. Naša vrata su dizajnirana za veoma zahtevne kupce. Ona se koriste u veoma teškim uslovima (snažni vetrovi, velika slanoća, jake hemikalije).

Zahvaljujući duploj zaptivnoj gumi između svih delova, naša vrata se mogu koristiti za temperature od 0°C do 5°C.

 

segm7iSvi klizni profili su napravljeni od nerđajućeg čelika i garantuju trajnost godinama, čak i pod veoma teškim uslovima. Jake opruge omogućuju lak rad čak i kad se vrata ručno otvaraju. Opciono vrata mogu imati i automatsko otvaranje.

Svi elementi kliznog sistema napravljeni su od pocinkovanog lima i imaju masku od nerđajućeg čelika.


ČELIČNI ZIDNI BRANICI

2slupyZidni branici su napravljeni od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika AISI 304 i mogu biti fiksirani šrafovima ili zalepljeni na zid ili pod specijalnim smolastim lepkom. Cevi mogu biti različite debljine 50mm, 60mm, 80mm. Zidni branici su najbolja moguća i najizdržljivija solucija da se zaštite zidovi, vrata i ostali elementi koji su izloženi mehaničkom udaru.

 

 

 

KANALIZACIONI ODVODI I REŠETKE

odvodiiresetkeU našoj ponudi imamo i kanalizacijske rešetke, odvode napravljene od nerđajućeg čelika (AISI 304) za industrijski sektor. Ovi proizvodi su namenjeni za mesta po kojima se kreću veoma teške trole. U proizvodnji rešetki i odvoda obraćamo posebnu pažnju kako na funkionalnost i trajnost tako i na estetiku.

Rešetke su kompletno napravljene od nerđajućeg čelika AISI 304, koji omogućava lako čišćenje i obezbeđuje tražene higijenske standarde za specifične tipove soba. Sa različitim dimenzijama, tipovima pokrivanja, prečnikom i orjentacijom odvoda, postoji mogućnost da se ugrade u bilo kojoj situaciji. Mogu se koristiti u industrijskim uslovima, fabrikama hrane, hemijskoj industriji, farmaceutskoj industriji, komorama. Težina kanalizacijskih rešetaka: velika oko 8 kg, mala oko 6kg, sa okruglim telom oko 8kg, okrugle oko 7kg.

Maksimalne dužine odvoda: sa rešetkom u sredini 12m + veličina rešetke, sa rešetkom na kraju 6m + veličina rešetke.

Odvodi mogu biti instalirani i u betonski zid, keramičke pločice. Eksterna veličina odvoda je 69mm, širina otvora 21mm. Kao i u slučaju kanalizacionih odvoda i ovde ima pad od 1% (1cm po 1m). Maksimalna dužina odvoda: sa rešetkom u sredini 12m + veličina rešetke, sa rešetkom na kraju 6m + veličina rešetke