Aluroll oglašava konkurs za prijem idejnog rešenja novog vizuelnog identiteta Aluroll-a.

Cilj

Sa ciljem približavanja sa postojećim ali privlačenja novih klijenata, Aluroll doo objavljuje konkurs za izradu logoa i korporativnog identiteta sa pratećim elementima koje će Aluroll do koristiti u svojim marketinškim i drugim kampanjama, ali i u obeležavanju proizvoda iz svog asortimana. 

Aluroll želi da kao proizvod ovog konkursa dobije gotovo razrađeno rešenje za upotrebu u svim vizuelnim predstavljanjima, to uključuje sledeće:

  • Predlog palete boja koja se koristi,
  • Predlog fontova,
  • Predlog Logo-a, za sve uslove upotrebe (osnovna varijanta, horizontalni, vertikalni, za socijalne mreže, monohromatski, sa sloganom, sa elementima www i .rs i dr.)
  • Predlog dizajna vizit kartica,
  • Predlog dizajna memoranduma, 
  • Predlog dizajna brošure,
  • Predlog dizajna kataloga za proizvode Aluroll-a,
  • Predlog dizajna zaštitne trake koja se lepi na profilima kao deo zaštite u transportu. (slično širokim selotejp trakama, štampa se u različitim širinama)
  • Predlog dizajna tablice proizvoda (Metalna ili PVC pločica na proizvodu na kojoj se nalaze prikazani osnovni elementi proizvoda. Ima pre svega evidencijsku funkciju ali je često bitan element za preporuke)
  • I dr. (Sve otalo što možete ponuditi u cilju upotpunjavanja i zaokruživanja korporativnog identiteta komanije Aluroll doo)

Trenutno stanje

Postojeći elementi u upotrebi vezani za Aluroll doo:

Skraćeni i pun logo

 

 

Logo sa WWW i .RS korišćen u katalozima

Katalog svih proizvoda: https://www.aluroll.rs/katalozi/AlurollKatalog2015/

Katalog Stolarije: https://aluroll.rs/katalozi/WebKatalogStolarije/

Katalog ulaznih vrata: https://www.aluroll.rs/katalozi/UlaznaVrata2017/

Najčešće se koriste se fontovi Arial, OpenSans i Myriad Pro

Aluroll ima više sajtova koje korisiti kao reklamne za određene proizvode iz svog asortimana, između ostalih: Parkingrampe.rs, Garaznavrata.rs, Industrijskavrata.co.rs, Kliznekapije.rs, Krilnekapije.co.rs, Parkingbarijere.co.rs, Pvcroletne.rs, Aluscreen.rs, Aluscreen.rs, Roletne.co, Garaznavrata.co.rs, Garaznavrata.rs, Industrijskavrata.co.rs, Industrijskavrata.com, Kliznekapije.co.rs, Kliznekapije.com, Kliznekapije.rs, Komarnici.co.rs, Komarnici.rs, Motorizakapije.co.rs, Mrezazakomarce.com, Parkingbarijere.co.rs, Parkingbarijere.com, Parkingrampe.co.rs, Parkingrampe.co.rs, Parkingrampe.com, Pvcroletne.co.rs, pvcroletne.com , Pvcroletne.rs, Roletne.co.rs, Roletne.co.rs, Rolovrata.co.rs, Rolovrata.rs, Rolovrata.rs, Segmentnavrata.co.rs…

Zvanični sajt  Aluroll-a:

Novi dizajn sajta za 2020. godinu

Propozicije konkursa

Gore navedeni elementi se smatraju osnovnim elementima ponude i od ponuđača se zahteva predlog rešenja koje ih uključuje, ili nudi objašnjenje iz kojih razloga nisu uključeni u ponudu.

Ne postoje ograničenja u broju poslatih predloga rešenja i jedan predlagač može poslati više predloga.

Okvirno definisan rok za prijem rešenja je 01.12.2019. godine ali se preporučuje i ranije slanje predloga.

Kao osnovni elementi ponude smatraju se, biografija predlagača i lista referenci/portfolio (za agencije osnovni podaci o agenciji), kompletno pregled rešenje sa objašnjenjima predlagača o ideji iza predloga, kontakt podaci dizajnera/agencije, spakovano u jedan pdf dokument.

Sva rešenja koja budu pristigla na konkurs biće pojedinačno pregledana i sa odabranim rešenjem će organizator stupiti u kontakt radi preuzimanja rešenja.

Rešenje koje predlagač nudi mora biti u vektorskom formatu i spremno za slanje.

Nagrada za odabrano rešenje je 500€ koje se isplaćuje na račun predlagača u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate.