Prodaja apartmana

Pretprodaja apartmana

Apartman u ponudi je u izgradnji i trenutno je u ponudi po povoljnijim uslovima u pretprodaji

Prostrana visoravan Zlatibor nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na nadmorskoj visini od 700 do 1500 m, 235 km od Beograda, u blizini Užica i Čajetine. Najviši planinski vrhovi su Tornik(1496 m) i Čigota(1422 m).

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, koji se mogu naći samo ovde, harmoničnom odnosu između pošumljenih predela jela, bora i smrče i prostranih livada, prekrivenih živopisnim biljem, rekama i potocima, nezagađenom vazduhu, zdravoj i čistoj vodi, velikom broju sunčanih dana u godini, sradačnim domaćinima, prelepim skijaškim terenima, Zlatibor se razvio u čuveni letnji i zimski turistički centar, sa najdužom turističkom tradicijom među planinama u Srbiji.

KALMAN ZLATIBOR CENTAR-STAMBENO POSLOVNI OBJEKAT, se nalazi u centralnom delu Zlatibora, na samom obodu ski staze. Kao najbliža stambena lokacija budućoj gondoli, koja će povezivati centar Zlatibora sa skijalištem Tornik, istovremeno obezbeđuje dostupnost svim značajnijim lokacijama, ali i mir i tišinu sa nestvarnim pogledom na obronke blagih padina Obudovice.

U realizaciji našeg raspordatog kompleksa K3 (stan na slici iznad) i K4 (objekt u izgradnji , predprodaja) na Zlatiobru korišćeni samo najbolji materijali u skladu sa najvišim ekološkim standardima.

Vodjeni ovim iskustvom sa istim pristupom počeli smo realizaciju našeg novog zlatiborskog projekta Kalman Zlatibor Centar. Objekat se gradi po najnovijim standardima koji su propisani u građevinarstvu, zgrade će posedovati energetski pasoš.

Gradnja od termo blokova koja zamenjuju „sendvič“ zidove, a u kombinaciji sa fasadnim stiroporom daju objekat sa izuzetnom zvučnom i toplotnom izolacijom.

Objekat je pokriven sa najkvalitetnijim BRAMAC PROTECTOR crepom.

Temeljna ploča i podzemna garaža su izolovani sa najnovijom SIKAPLAN  hidroizolacijom.

Spoljna stolarija je aluminijum-drvo sa roletnama, a unutrašnja vrata su od furniranog hrasta i veoma su visokog kvaliteta.

Parket je vrhunskog kvaliteta, a pri ugradnji se koriste ekološki materijali.

Oprema za grejanje je od renomiranog nemačkog proizvođača VAILLANT, sa kombinacijom GLOBAL-ovih radijatora.

U objektu je obezbeđena kompjuterska, telefonska i kablovska mreža.

Ugrađeni prekidači i utičnice su od francuskog proizvođača LEGRAND.

Sanitarije i keramičke pločice su od renomiranih italijanskih proizvođača, a baterije za tuš kabinu i lavabo su nemačkog proizvođača HANSGROHE. Svako kupatilo poseduje elektro-podno grejanje.

U objekat je ugrađen najnoviji bešumni lift od KLEEMANN proizvođača koji kreće iz podzemne garaže u kojoj se nalazi i skijašnica.

Kontakt informacije

Prodaja stanova

Aluroll doo

Karađorđeva 36

34227 Batočina, Srbija

pravna.sluzba@aluroll.rs

+381 34 506 042

+381 65 90 90 118