Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

AR C-60

Spoljašnja žaluzina c-60

Spoljne žaluzine C-60 predstavljaju idealan izbor za senčenje enterijera sa  regulacijom   svetlosti za manje površine. Lamele su širine 60 mm i pošto su savijene u C oblik   moguće ih je lako rotirati u oba smera. Opcija rotacije je tada slična venecijanerima.


Opis

Kod spoljnih žaluzina C-60 moguće je postići istovremeno senčenje i ventilaciju. Lamele sa savijenim ivicama su veoma stabilne. Zahvaljujući većem broju lamela na roletnama C-60, one imaju veću veličinu steka (snop letvica) od C-80. Prednost tanjih letvica je njihova ugradnja u šupljine manje dubine. Postoji 5 boja letvica koje možete izabrati. Maksimalna širina i visina roletne je 5 m, a površina od 20 m² može biti zasenčena.

Glavne prednosti
FUNKCIONALNOSTUŠTEDAIZRADA
Omogućava istovremeno senčenje i ventilacijuŠtedi troškove klimatizacijeLamele se rotiraju na obe strane


Upravljanje

SMART UREĐAJDALJINSKA KONTROLAPREKIDAČRUČNI POGON
Kontrolišite senčenje sa bilo kog mesta preko mobilne aplikacijeUdobno električno podesivo senčenje sa daljinskim upravljačemJednostavan način upravljanja sa zidnim prekidačemRučno pomoću ručne poluge (kurble)


BOJE LAMELABela RAL 9010Siva RAL 9006Siva RAL 9007Siva DB 703Siva RAL 7016www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x