Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

AR C-80

Spoljašnja žaluzina c-80


Spoljne žaluzine C-80 su popularne zahvaljujući srednjoj širini lamela i njihovoj sposobnosti da zasenče velike prozore. Lamele su širine 80 mm i zbog toga što su zakrivljene u C oblik moguće je okretanje lamela na obe strane. Naravno, bez straha da će se oštetiti. Opcija rotacije je tada slična venecijanerima.


Opis

Glavna prednost spoljnih žaluzina C-80 i njihove tanje verzije C-60 je mogućnost obostranog okretanja lamela. Bočne šine osiguravaju žaluzine u ispravnom položaju i sprečavaju njihovo oštećenje. Postoji 20 standardnih tonova boja letvica koje možete izabrati. Maksimalna širina i visina roletne je 5 m, a površina od 20 m² može biti zasenčena.

Glavne prednosti

FUNKCIONALNOSTUŠTEDAIZRADA
Omogućava istovremeno senčenje i ventilacijuŠtedi troškove klimatizacijeLamele se rotiraju na obe strane


Upravljanje

SMART UREĐAJDALJINSKA KONTROLAPREKIDAČRUČNI POGON
Kontrolišite senčenje sa bilo kog mesta preko mobilne aplikacijeUdobno električno podesivo senčenje sa daljinskim upravljačemJednostavan način upravljanja sa zidnim prekidačemRučno pomoću ručne poluge (kurble)www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x