Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Balcomax

ALUROLL BALCOMAX Twin
Sistem sa toplotnom izolacijom

Balkoni su najprivlačniji delovi fasadnog dizajna zgrade. U kombinaciji sa sistemom zastakljivanja balkona, dizajn Balcomax omogućava savršenu kombinaciju profila panela i stubova parapeta.

Spolja gledano balkonski profili za zastakljivanje i stubovi od ograde stoje u istoj ravni. Isti sklad postoji i u uglu stubova. Balcomax je prvi i jedini toplotno izolovani sistem parapeta u Srbiji koji se može integrisati u sisteme zastakljivanja balkona. Toplotno izolovani balkonski sistem dizajniran je da spoji eleganciju parapeta sa izolacijom.

Zahvaljujući posebnom profilu od 90 stepeni, sistem toplotne izolacije sa balustradom može se bez problema koristiti na balkonima. Zahvaljujući tome nema šipki u uglovima koje mogu uništiti estetski prikaz, a estetika fasade je sačuvana.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x