Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Rolo vrata

Rolo vrata zauzimaju malo mesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na plafonu se time ne gubi vredna površina, tako da viljuškari sa visokim makazama mogu nesmetano funkcionisati.

ALUMINIJUMSKA ROLOVRATA

Aluminijumska termoizolovana vrata izrađena su od lamela širine 55 ili 77mm. Debljina profilisanog aluminijuma je 1 mm, a debljina lamele 23 mm. Sendvič ispuna poliuretanom obezbeđuje dobru termoizolaciju. Rolo vrata se vode takozvanim aluminijumskim vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. Standardne boje su bela i siva a mogu se farbati u boju po želji. Visoke su tehnološke izrade, ne pucaju na suncu, kiši, snegu, dugotrajna su što im potvrđujemo i garancijom.

Aluminijumske lamele sa poliuretanom - Aluminijumske profil lamele

Način pokretanja i dodatna oprema


Elektromotori za vrata poseduju sve neophodne ateste. Vrhunska elektronika koju ugrađujemo pruža maksimalni komfor i sigurnost korišćenja. Motor je malih dimenzija i radi bešumno. Automatski zaključava vrata. Ima ugrađene krajnje prekidače. Pored daljinske komande postoji mogućnost ugradnje i taster prekidača. U slučaju nestanka električne energije, vrata se deblokiraju i otvaraju ručno pomoću kurble.


Standardne boje lamela


Pored standardnih boja postoji i mogućnost narudžbine boja po RAL-u

ČELIČNA ROLOVRATA

Čelična profil lamela sa poliuretanom - Standardne boje lamela

Prednosti:

Štedi prostor

Otvaraju se vertikalno i gotovo ne zauzimaju garažni prostor

 

Prilagodljiva za ugradnju

Bez obzira na oblik otvora garažeKonstrukcija:


 

Sertifikati

CE Sertifikati za rolo vrata
CE Sertifikati za rolo vrata Aluroll
CE serifikati za rolo vrata
CE serifikati za rolo vrata Aluroll
CIS Sertifikat za rolo vrata
CIS Sertifikat za rolo vrata Aluroll

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x