Sajam građevinarstva u Beogradu, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, održaće se od 18. do 21. aprila 2018. godine na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru Beogradskog sajma. Ovo je 44. Međunarodni sajam građevinarstva, a ovogodišnja sajamska postavka biće i sadržajno i dizajnerski inovirana.

Generalni sponzor ovogodišnjeg sajma je sa ponosom kompanija Aluroll doo iz Batočine koja na sajmu učestvuje u sklopu obeležavanja 40. godina rada firme.

Povećan broj izlagača iz gotovo svih oblasti građevinske industrije, mašina i mehanizacije doprineće kvalitetu, obimu i atraktivnosti ove po svemu specifične sajamske manifestacije.

Kao zasebna tematska celina predstaviće se 10. Međunarodni sajam kamena STONEEXPO SERBIA, najveća međunarodna sajamska manifestacija u oblasti prirodnog kamena i prateće industrije. Najavljeno je više od 20 zemalja regiona i sveta, arhitekte, dizajneri, predstavnici sektora građevine, urbanizma, državni i privatni investitori iz Srbije i zemalja regiona.

 

Vidimo se na sajmu!