Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Plisirani komarnici

Varijanta adekvatna za vrata i balkonska vrata gde je prolazak čest. Pored plisirane mrežice koja je jača od ravne i ima duži vek trajanja, ovakav komarnik u odnosu na američki zauzima dosta manje mesta, zapravo čitav spoljni luk ostaje slobodan.

Rolo komarnici

Predstavljaju najčešći i najbolji vid zaštite na prozorima, osim rolo komarnika FLEXA koji su najzatupljeniji na vratima. Svi oni poseduju srednju stopu otvaranja koja pre svega pruža funkcionalnost.

Panelni komarnici

Mogu biti fiksni i fiksni sa magnetom (magneti omogućavaju laku montažu/demontažu). Predviđeni su za menje prozore na stambenim objektima, koji su manje ferkventni i ne otvaraju se često (kupatilo, kuhinja, špajz…). Posebnu podvrstu panelnih komarnika predstavlja Američki komarnik – koji je ceo pričvršćen za ram a ima mehanizam za otvaranje, tako da je dobar izbor za spoljna vrata i terase.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x