Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Odgovori na često postavljena pitanja

Aluroll d.o.o. nalazi se u Batočini. Udaljeni smo 4km od naplatne stanice Batočina, auto puta Beograd- Niš. 26 km smo udaljeni od Kragujevca i 28 km od Jagodine. Ulica u kojoj se nalazimo je Karađorđeva 36, 34227, Batočina.

Možete nas kontaktirati na telefon 034/ 506-023 ili poslati upit na email adresu info@aluroll.rs

Da, imamo predstavništvo koje se nalazi u Beogradu, opština Zemun, Batajnički drum 4. deo 2A, I možete nas kontaktirati na 011/ 210-19-90 ili poslati upit na email adresu office.bg@aluroll.rs

Radno vreme poslovnice i predstavništva je: Ponedeljak- petak 08-16 časova.

Da, imamo veleprodaju za sledeće materijale/proizvode: Materijal za rolo vrata i roletne, elektroniku za rolo vrata i roletne, elektroniku za krilne i klizne kapije, rampe, okapnice za stolariju i materijal za komarnike.

Cene proizvoda koje izrađujemo zavise od željene dimenzije, materijala koji se koristi, boje, montaže, udaljenosti lokacije I još drugih detalja koje naš klijent dodatno želi.

Radimo po merii i želji kupca.

Da, radimo montažu ili upućujemo na našu dilersku mrežu.

Da, imamo standardne boje, boje po RAL karti, ali po želji klijenata izrađujemo i u bojama drvo dekora.

Izrađujemo aluminijumsku i PVC stolariju samostalno i u kompletu sa komarnicima, roletnama, žaluzinama I griljama, a sve u zavisnosti od želje klijenata.

Razlika između rolo vrata I segmentnih vrata je u tome, što se rolo vrata rolaju u kutiji kao roletne, a segmenta vrata se sastoje iz segmenata/ panela koji se podižu na plafon nekog objekta.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x