Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Okretno sklapajuća LUX pergola

Otvorite vrata vašem četvorosezonskom komforu uz okretno sklapajući sistem bioklimatske LUX pergole. Ovo je sistem koji omogućava udobnost tokom cele godine zahvaljujući pomičnim i sklopivim aluminijumskim lamelama.

Sakriveni sistem odvodnih kanala na lamelama i šinama obezbeđuje visoku vodonepropusnost i drenažu čak i kada su lamele otvorene, omogućavajući vam da uživate u udobnom životnom prostoru tokom čitave godine uz pomoć toplotne i vodonepropusne izolacije.

Automatizacija motorom je ključna za naš sistem. Koristimo motore renomiranih svetskih proizvođača koji su potpuno integrisani u sisteme pametne kuće.

Ostale specifikacije:

  • Standardno koristimo Samsung LED osvetljenje i Elatech brend kaiševe za pokretanje lamela u našim sistemima.www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x