Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Stakleni krov


Stakleni krov je sistem koji se može ugraditi na zimskim baštama, terasama i balkonima. Nakon izrade konstrukcije, izrađuju se paneli od laminiranog stakla postavljeni u aluminijumskim profilima. Sve to se upotpunjuje hidroizolacijom. Pored toga što se koriste u mnogim komercijalnim prostorima, staklene krovove sada možete često pronaći i u domovima. 


Donji delovi staklenih krovova mogu se zatvoriti preklopnim staklenim sistemima kao sto su VertiSlide, VisionSlide ili RotoSlide i stvoriti stilski prostor prepun prirodne svetlosti.

Sistem se koristi kao fiksni stakleni krov. Koristi se u restoranima, kafićima, zimskim baštama, terasama. Postoji mnogo alternativnih opcija, a posebni dizajni se izrađuju prema mestu primene i zahtevu kupca. Garantovano je vodootporan i otporan na rđu.
www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x