Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

TROCAL 88+ Standard

Naš novi premium prozorski sistem TROCAL 88+ ispunjava zaheve estetski i kvalitetom orijentisanih investitora koji žele elegantan dizajn prozora i očekuju funkcionalne osobine koje će omogućiti najviši mogući nivo udobnosti življenja. Ovaj inovativni sistem pri tome obezbeđuje arhitektama atraktivane dizajnerske mogućnosti za kreativne objekte.

Dosledna šestokomorna tehnologija, ne samo kod profila krila i štoka, nego na svim funkcionalnim nivoima. Komore su dimenzionisane za optimalnu toplotnu izolaciju.

Poboljšane Uw vrednosti, manje kondenzacije i veće površinske temperature za veću udobnost. Vitke vidne linije prozora za puno dnevnog svetla.


Tri nivoa dihtovanja sa termičkim srednjim dihtungom i inovativnim dihtungom u falcu krila, osiguravaju dobru hidroizolaciju kod pljuskova, optimalnu zaštitu na udar vetra i superiornu zvučnu izolaciju.


www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x