Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll
2 izvršioca

MAŠINSKI INŽENJER

Aluroll d.o.o. Batočina, kompanija sa 45 godina dugom tradicijom, oglašava potrebu za zapošljavanjem na matičnoj lokaciji u Batočini: MAŠINSKI INŽENJER

Aluroll d.o.o. je kompanija sa tradicijom dugom 45 godina uspešnog poslovanja u oblasti alu i Pvc proizvoda sa primenom u gradjevinskoj industriji. Naša vizija je konstantno napredovanje i usavršavanje, kako proizvoda i usluga, tako i uslova rada, kako bi se našli i medju vodećim kompanijama u Evropi u našoj delatnosti.

Uslovi rada:

Kao višedecenijski vodeći brend na Balkanu, sa stalnim rastom i razvojem, u mogućnosti smo da ponudimo kandidatima za poziciju MAŠINSKI INŽENJER kvalitetne uslove rada, lepo radno okruženje i kolegijalnost, edukacije i napredovanje, verovatno najbolje zarade u regionu isplacene na vreme, mobilni telefon i paket na mobilnom broju, prevoz do i od kompanije službenim vozilima, kolektivni zimski i letnji odmor, slobodan vikend za odmor i porodicu...

Opis poslova:

Uslovi:

  • 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima;
  • Poznavanje rada na računaru;
  • Poznavanje engleskog jezika (poznavanje i nemačkog jezika je prednost);
  • Diploma mašinskog fakulteta;
  • Poznavanje rada u softverskim paketima AutoCAD, CATIA, Invent;
  • Vozačka dozvola B kategorije.

Prednost imaju kandidati sa iskustvom na poslovima mašinskog inženjera. Obuka je obezbedjena od strane kompanije u trajanju od 15 dana.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Vašu biografiju sa fotografijom možete slati na e-mail adresu

karijera@aluroll.rs  sa naznakom PRIJAVA ZA MAŠINSKOG INŽENJERA www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x