Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Premium segmentna vrata

Linija PREMIUM segmentnih vrata obuhvata luksuzne panele koji su plastificirani u drvo motivima kao i panele: TIP GLATKI PANEL, TIP LINIJE i TIP GLATKI SA JEDNOM LINIJOM. Imaju standardno vođenje (plafonski motor). Prednost plafonskih motora je i do 14cm  veća prolazna širina, što je kod uskih otvora veoma praktično, jer omogućava dodatnu komociju prilikom parkiranja vozila. Moguća je ugradnja pešačkih prolaznih vrata ukoliko prostorija nema pomoćnim ulaz ili je u pitanju prostorija u koju se često ulazi i izlazi. Takođe je moguće ugraditi i ukopavajuće prozoriće.Motor renomiranog nemačkog proizvođača SOMMER je motor najvišeg kvaliteta u našoj ponudi, Ugrađena sposobnost auto-zatvaranja koja, kada je selektovana, omogućava podešavanje vremena za koje će motor automatski zatvoriti vrata- idealno rešenje za zaboravne.

Ima dve brzine pokretanja- početak i kraj kretanja motora su ublaženi da bi omogućili tiše otvaranje i zatvaranje (izbegavanje buke kad motor dovede vrata u krajnji gornji ili krajnji donji položaj). Automatski računa snagu koja je potrebna za otvaranje i zatvaranje vrata, i detektuje bilo kakvu prepreku dok je motor u radnom stanju. Ako je motor detektovao prepreku, on zaustavlja kretanje, i ako je u ciklusu zatvaranja, motor se pokreće unazad na dve sekunde. U slučaju nestanka struje, sigurnosni prekidač omogućava manuelno završavanje započete operacije.


Sva segmentna vrata u ALUROLL proizvodnom programu konstruisana su tako da je gotovo nemoguće povrediti ruke u bilo kom njihovom delu. Ukoliko bi prilikom zatvaranja naišla na bilo kakvu prepreku, istog trenutka bi se zaustavila i krenula uvis. Elektronski i mehanički bezbednosni uređaji onemogućavaju nasilno podizanje vrata.

Prilagodljiva za svaki oblik Vaše garaže


www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x