Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Brza vrata

Brza PVC vrata su pogodan zastor za velike ferkventne otvore. Ukoliko posedujete veliku proizvodnu ili skladišnu halu (magacin, hangar i sl.) kroz čiji otvor se često funkcioniše – ovakva vrsta vrata je pogodna za Vas.
Brza PVC vrata u boji, koja se vertikalno podižu uz pomoć motora italijanskog proizvođača OMS – omogućavaju sigurno kretanje velikom brzinom (0,6 m/sec). Opremljena su specijalnim delovima za ojačanje koji omogućavaju visoku otpornost na udare vetra, tako da zastor ostaje na svom mestu. Ovakav čvrst a lak zastor omogućava dobro dihtovanje i očuvanje energije. Motor je izuzetno pouzdan tako da može raditi i pod otežanim uslovima (ekstremno niske ili pak visoke temperature u proizvodnim halama). Zahvaljujući svojim karakteristikama omogućavaju čestu frekvenciju i veliki broj otvaranja i zatvaranja bez obzira na otežane vremenske prilike ili prostorije sa niskim pritiskom. Najčešće se instaliraju na spoljašnje, ali i na unutrašnje prolaze. Kao deo standardne sigurnosne opreme ugrađuje se fotoćelija koja automatski menja smer kretanja zastora ukoliko je svetlosni snop prekinut tokom zatvaranja. Takođe ugrađujemo sigurnosnu sajlu (u kontakt gumi) koja menja smer kretanja ukoliko prilikom zatvaranja dođe do pritiska na nju. Oprema za manuelno otvaranja u slučaju nestanka struje – kurbla.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE


www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x