Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Pogoni segmentnih vrata

Vrata se pokreću bočnim industrijskim motorom. Princip pokretanja vrata pomoću motora je putem lanca i lančanika, a takodje se može komandovati putem tastera ili daljinskog upravljača. Kompletan sistem je kontrolisan mikroprocesorskom kontrolnom jedinicom.

Mogućnost upravljanja


Motor za industrijska segmentna vrata

Kvalitetni motori za garažna vrata. Pouzdani, sigurni, tihi, bez održavanja, sa protivprovalnim i automatskim zaključavanjem.

Motor za segmentna vrata

Motorima za garažna vrata možete upravljati daljinskim upravljačem, tasterom sa ključem, šifarnikom i magnetnom karticom.


Sistem automatizacije garažnih vrata je kompatibilan sa ostalim automatizovanim elementima Vašeg doma (kapijom, roletnama, rampom, motorima za prozore…). Elegantni minijaturni daljinski upravljači omogućiće Vam da sa njim iz vozila upravljate kako garažnim vratima tako i kapijom ili rampom.


www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x