Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll
1 Izvršilac

TEHNOLOG STOLARIJE

Aluroll d.o.o. Batočina, kompanija sa 45 godina dugom tradicijom, oglašava potrebu za zapošljavanjem na matičnoj lokaciji u Batočini: TEHNOLOG STOLARIJE

Aluroll d.o.o. je kompanija sa tradicijom dugom 45 godina uspešnog poslovanja u oblasti alu i Pvc proizvoda sa primenom u gradjevinskoj industriji. Naša vizija je konstantno napredovanje i usavršavanje, kako proizvoda i usluga, tako i uslova rada, kako bi se našli i medju vodećim kompanijama u Evropi u našoj delatnosti.

Uslovi rada:

Kao višedecenijski vodeći brend na Balkanu, sa stalnim rastom i razvojem, u mogućnosti smo da ponudimo kandidatima za poziciju TEHNOLOG STOLARIJE kvalitetne uslove rada, lepo radno okruženje i kolegijalnost, edukacije i napredovanje, verovatno najbolje zarade u regionu isplacene na vreme, mobilni telefon i paket na mobilnom broju, prevoz do i od kompanije službenim vozilima, kolektivni zimski i letnji odmor, slobodan vikend za odmor i porodicu...

 Opis poslova:

Uslovi:

Prednost imaju kandidati sa iskustvom na poslovima Tehnologa. Obuka je obezbedjena od strane kompanije u trajanju od 15 dana.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Vašu biografiju sa fotografijom možete slati na e-mail adresu

karijera@aluroll.rs sa naznakom PRIJAVA ZA TEHNOLOGA STOLARIJE

Takođe se možete prijaviti i putem linka POŠALJI CV 

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x