Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Easy Door

Naša garažna segmentna vrata su izrađena sa pažnjom prema detaljima i kvalitetnim materijalima kako bi obezbedila dugotrajnost i sigurnost. Ključna karakteristika ovih vrata su termoizolovani paneli debljine 42mm, koji pomažu u očuvanju temperature u vašoj garaži tokom cele godine, štedeći energiju i smanjujući troškove grejanja ili hlađenja.

Za dodatnu praktičnost, možete izabrati opciju pešačkih vrata, koja omogućava lakši pristup garaži bez otvaranja glavnih vrata. Elektronski sistem otvaranja i zatvaranja čini korišćenje ovih vrata veoma jednostavnim, a prozori u panelima dodaju estetski element i dozvoljavaju prirodnu svetlost da prodre u unutrašnjost garaže.

Garazna segmentna vrata


Da li želite da Vaša garažna vrata budu već otvorena prilikom dolaska kući? 

Sa našim uređajem za otvaranje i zatvaranje segmentnih vrata možete to postići putem bilo kog SMART uređaja ili pametnog sata! I što je najbolje, ne morate se tu zaustaviti jer aplikacija podržava i druge motorizovane proizvode kao što su ulazne kapije, roletne, tende, pergole, itd...

SMART HOME sistem garazna vrata   

         smart home garazna vrata


www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x