Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

MERDEVINE

LAKE PRENOSIVE MERDEVINE TIP: A1, A2 i A3

Pokretne rasklopive merdevine sa platformom će vam obezbediti siguran izdignut radni prostor. Namenjene su za upotrebu u skladištima, (za lak pristup i bolji pregled), za izvođenje svih unutrašnjih građevinskih radova (zidanje, malterisanje, gletovanje, krečenje, postavljanje izolacije, rigips ploča, pločica i sl.), ali i za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima. Njihove idealno projektovane dimenzije odlične su za izvođenje svih vrsta elektro i vodovodnih instalacija uz siguran i bezbedan rad. Merdevine su takođe pogodne za radionice i fabrike zahvaljujući svom praktičnom dizajnu. Njihove dimenzije, mogućnost sklapanja i izuzetno mala težina obezbeđuje lak transport i prenošenje do radnog mesta. U sklopljenom stanju zauzimaju izuzetno malo prostora i mogu se nesmetano odlažiti na bilo kom mestu.

Ram merdevina je izrađen od aluminijuma koji je tretiran hemijskom pripremom uz nanešenje zaštitnog sloja elektrostatičkim nanosom praha debljine 100 mikrona. Na taj način obezbeđeno je dugotrajnije koriščenje i smanjena je mogućnost oštećenja. Pored poboljšanja mehaničkih svojstava obezbeđen je i bolji vizuelni efekat.


Platforma i stepenice su izrađena od aluminijumskog lima i poseduju rebra protiv klizanja. Konstruisane su da sa svih strana radnog prostora imaju zaštitni ram. Sama konstrukcija rama obezbedjuje bezbedno penjanje i silaženje.

Merdevine se lako pomeraju zahvaljujući maloj težini i točkovima od pune gume. Točkovi se koriste samo za lakše pomeranje merdevina i nisu u direktnom kontaktu sa podlogom tokom izvodjenja radova, pa je bezbednost korisnika na najvišem nivou. Svi vezivni elementi (vijci i navrtke) su testirani od strane proizvođača istih na smicanje i izvijanje i zadovoljavaju DIN, EN i SRPS norme. Preklapanje se vrši preko čeličnih, pocinkovanih, posebno dizajniranih ploča debljine 3 mm kroz koje prolaze vijci. Kako bi se obezbedila dugotrajnost proizvoda, direktno preko čeličnih čaura koje su presom utisnute u Al profil.

Zabravljivanje se vrši preko kuke za zabravljivanje, izrađene od prohroma, debljine fi 6 mm. Na ovaj način obezbedjena je nemogućnost sklapanja merdevine i ostvarena je maksimalna bezbednost korisnika. Ovakvim dizajnom i konstruktivnim rešenjima, tehničkim uputstvima, uputstvima za bezbedan rad i testiranjem, obezbeđena je maksimalna bezbednost korisnika, što dokazuje izdavanje pozitivnog stručnog nalaza od strane ovlašćenog instituta za sledljivost i kvalitet proizvoda, garantuju sistemi kvaliteta ISO 9001:2008, OHSAS 18000:2001


Pokretne rasklopive merdevine sa platformom proizvedene po licenci, ovlašćenih proizvođača iz EU, zaštićene su u Patentnom zavodu Republike Srbije. Generalni zastupnik za tržište Srbije i EU je kompanija Aluroll doo iz Batočine.

Želimo vam ugodan i bezbedan rad.

Aluroll d.o.o.

Batočina

Pokretne rasklopive merdevine sa platformom

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x