Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

ROKA-TOP® 2 RG - NOVO

ROKA-TOP® 2 RG je zatvorena varijanta sa strane prostorije. Pošto je ovaj sistem revidiran spolja, može se potpuno malterisati sa strane prostorije i tako nevidljivo integrisati. 
Štaviše, varijanta RG je apsolutno hermetički zatvorena, jer nema spojeva sa unutrašnje strane. Još jedna posebna karakteristika je ALU RG-TG sistem vodilica. Ovo je termički izolovan sistem koji garantuje nepropusnost između šine vodilica i prozora u kišnim uslovima.


1-Čvrsti spoj RG 
izolacioni klin je čvrsto zalepljen za telo kutije. Ovo obezbeđuje apsolutnu hermetičnost.

2-Profil za učvršćivanje
PVC profil se koristi za pričvršćivanje okvira prozora. Za optimalnu stabilizaciju, uvek je opremljen 
čeličnom armaturom otpornom na torziju.

3-Inspekcijski otvor
Dve veličine revizije, 80 mm i 100 mm, nude ogroman prostor za pozicioniranje prozora i 
obezbeđuju reviziju bez problema.

4-Izolacioni klin
Za još bolje vrednosti izolacije, izolacioni klin je standardno napravljen od izolacionog 
materijala visokih performansi - Neopor®ROKA-TOP® 2 PLUS ima potpuno zatvoren Neopor® nivo zaptivke iznad revizionog poklopca. U sistemu nema praznina. Rezultat je gornja kutija visoke gustine sa vrhunskim vrednostima u pogledu toplotne i zvučne izolacije. Više od 20 procenata poboljšane vrednosti izolacije i svojstva zvučne izolacije do Rv = 45 decibela govore sami za sebe. Za ovu svrhu je umesto standardnog poklopca dostupan poseban poklopac za zaštitu od buke.

 

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x