Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

SCHÜCO – AWS75

Zahvaljujući manjem broju sastavnih delova, koji su uzajamno usklađeni u celinu AWS 75 za arhitekte i projektante fasada znatno smanjuje složenost prozorskih konstrukcija. SCHÜCO AWS  75 prozori moguse izvesti do protuprovalnog razreda WK 3 (prema standardu DIN EN 1627) i uskladiti sa propisima kojise odnose na starije osobe i osobe s ograničenom mogućnošću kretanja prema standarduDIN18024 oz. 18025. Povećana zona izolatora sa penastim punjenjem znatno doprinosi kvalitetutoplotne izolacije.

Odlike i prednosti: Odlična toplotna izolacija kod 75mm gradjevinske dubine – Uf vrednosti 1.3 W/(m²K) (vidljiva širina 117mm). Povećana zona izolacije sa penastim punjenjem izolatora. Optimisana srednja guma sa penastim jezgrom. Toplotna izolacija kod veze sa staklom izvedena penastom podloškom. Sastav u potpunosti kompatibilan sa Schüco programima za vrata.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x