Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Utovarne rampe

Utovarne rampe su dizajnirane da budu postavljene između magacina i kamiona ili prikolica i obezbede brzo i neometano kretanje viljuškara za vreme utovara i istovara. Mogu biti korišćene za kamione koji su opremljeni hidrauličnim rampama (kiperima).  Proizvode se četiri tipa:

Vreme utovara i istovara se značajno smanjuje upotrebom utovarne rampe. Segmentna vrata omogućavaju brzo otvaranje. Poboljšavaju uslove utovarnog prostora i produktivnost radnika jer štite robu od vremenskih uslova: kiše, snega, prašine i vetra. Gume na četiri strane segmentnih vrata obezbeđuju izuzetnu termoizolaciju i štite od vlage u području utovara i istovara. Utovarne rampe su komletno rešenje ukoliko treba da opremite magacin ili teretni terminal. Širok asortiman ovih proizvoda dozvoljava da se pronađe najbolje rešenje za svaki industrijski projekat.


Utovarne rampe održavaju mikroklimu, čuvaju skladišni prostor i štite robu od loših klimatskih uslova. Koriste se u slučajevima gde maksimalno treba iskoristiti kapacitet i gde se nameću striktni zahtevi koji se tiču temperature. Takođe se koriste kada je nemoguće parkirati kamion poprečno. Proizvode se sa tri ugla:90 (prav), 60 i 45 (oštri).

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x