Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

ALUROLL IZABRAN ZA BIZNIS PARTNERA 2018

ALUROLL IZABRAN ZA BIZNIS PARTNERA 2018

Na svečanoj ceremoniji dodele nagrade „Biznis Partner 2018“ održanoj 19. juna 2018. godine u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner“,  dodeljene su nagrade kompanijama koje su izabrane na osnovu predloga poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržista. Ove godine nagrada Biznis partner 2018 dodelljena je kompaniji Aluroll doo.

Naša kompanija je osvojivši nagradu još jednom pokazala zašto uspešno poslujemo vec 4 decenije i zašto smo lider u oblasti projektovanja ekskluzivne stolarije, garažnih i industrijskih vrata.

Predstavniku kompanije Auroll doo je nagradu uručio jedan od članova žirija prof. dr. Slobodan Aćimović, a nagradu preuzeo komercijalni direktor gospodin Predrag Vučićević.

U svom obraćanju gospodin Vučićević se zahvalio organizatoru kompaniji „Mass Media International“ na dodeljenoj nagradi i rekao „Ova nagrada za nas predstavlja veliko delo iz razloga što ove godine proslavljamo 40. godina poslovanja, takođe želim da se zahvalim svim zaposlenima kompanije Aluroll jer bez njih ne bi bilo ove nagrade. Ova nagrada će nam predstavljati podstrek da u budućnosti budemo još bolji Biznis partner.“

Tagovi: aluroll doo biznis partner godine 2018 mm mass media international crown plaza beograd batočina biznis nagrada

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x