Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

Inovativni sistemi roletni

Inovativni sistemi roletni

Predstavljamo Vam tri nova proizvoda iz našeg pogona roletni. Inovativni sistemi za sve tipove ugradnje, za sve tipove prozora i podizno-kliznih sistema.

Renomirani svetski proizvođači, čiji smo generalni zastupnici za Srbiju, razvili su svoje proizvode do savršenstva i postavljaju potpuno nove standarde u
proizvodnji roletni. A kako naša kompanija uvek ide u korak sa inovacijama naši saradnici i budući klijenti mogu biti potpuno sigurni sa naše strane u
pružanju svih potrebnih tehničkih saveta i rešenja.Beck+Heun

ROKA TOP sistemi ugradnih kutija koji se u potpunosti mogu omalterisati i tako potpuno nevidljivo integrisati bilo sa spoljne ili sa strane prostorije.

EXTE

EliteXT sistemi ugradnih PVC kutija sa kompletnim rešenjima za prozore i podizno-klizne sisteme sa opcijom integrisanog komarnika u kutiji.

BeClever

CleverBox PVC ugradne roletne koje se mogu u potpunosti omalterisati sa spoljne i unutrašnje strane prostorije, sa različitim varijantama revizionih otvora.

Pročitajte višePročitajte višePročitajte više

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x