Aluroll

Sertifikati Kompanije

Preuzmite

Aluroll

ZLATNA PLAKETA ZA ALUROLL NA "TESLA FEST-u"

ZLATNA PLAKETA ZA ALUROLL NA

Međunarodni festival inovacija, znanja i stvaralaštva „Tesla fest“, 31. po redu, održanom od 12. do 15. oktobra 2017. prošao je veoma zapaženo ove godine, učešće pronalazača, mladih talenata, istraživača, škola, instituta, fakulteta, preduzetnika iz zemlje i inostranstva sa više stotina inovacija, pronalazaka i radova mladih talenata iz Srbije, Rusije, Kine, Irana, Švedske, Češke Republike, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Crne gore, Hrvatske, Republike Srpske i dr.

Tesla Fest se svake godine otvara na dan koji pronalazači u Srbiji obeležavaju kao Dan Nikole Tesle i Dan pronalazača Srbije.
Na kraju ovogodišnjeg festivala nauke usledila je i dodela nagrada i priznanja međunarodnog žirija i WIPO nagrada u svečanom salonu Spensa, među nagrađenima u velikoj konkurenciji je i kompanija Aluroll kojoj je dodeljena zlatna plaketa za novi proizvod „Mobilna skela„.

Mobilna skela (Pokretne rasklopive merdevine sa podlogom) su jedinstven proizvod koji je imao zapažen uspeh među posetiocima festivala inovacije „Tesla fest“. Ogromno interesovanje za naše skele pokazali su i gosti festivala iz okolnih zemalja ali i gosti i posetioci sajma iz Kine, Rusije i drugih velikih tržišta sa ogromnim potencijalom.

Više o našem proizvodu pročitajte Ovde.

www.aluroll.rs koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x