Ulazna vrata su kapija unutrašnjosti kuće, gde se žive intimne priče. Zašto nenapraviti individualne dizajne sa SCHUCO ulaznim vratima. Zahvaljujući raznimmogućnostima dizajna, naši proizvodi mogu biti savršeno iskrojeni po vašemukusu i arhitekturi vaše zgrade.U isto vreme, ulazna vrata obezbeđuju odličnu termalnu izolaciju i sigurnost. Štose toga tiče, SCHUCO ulazna vrata postavljaju standard. Veliki asortiman okovai prateće opreme takođe garantuje da su vaša vrata iz snova napravljena  dazadovolje vaše zahteve u smislu udobnosti.

Schüco ADS 90.SI – Maximum energetske efikasnosti I zaštite

Sistem ADS 90.SI se koristi za izradu ulaznih vrata i fiksnih portala. To je sistemprofila sa prekinutim toplotnim mostom, ugradne dubine 90 mm, minimalnevidljive širine krilo/štok 147 mm. Štok je u ravni s krilom. Sklop krilo-štok jezaptiven pomoću 3 zaptivke od EPDM-a, spoljne, srednje i unutarnje. Srednjazaptivka je dvokomorna i dvodelna – deo na krilu i deo na štoku. Uglovi srednjihzaptivki u krilu su vulkanizirani. Ugradne debljine stakla/ispune iznose 63 mm(trostruko staklo). U kombinaciji s odgovarajućim staklom, distancerom i pragom,sistem može postići ukupni koeficijent prolaza topline vrata Ud= 1.0 W/m2K. Za krilo postoji plići profil, koji omogućava ugradnju ispunes prepustom preko profila, jednostrano ili obostrano.Otvaranje prema van i prema unutra. To je statički pojačanprofili štoka sve do Ix=211 cm4. Ugaoni spoj profila izvodi sepomoću dve ugaone spojnice, spoj se dodatno punidvokomponentnim lepkom i osigurava ugaonim limovima.Okov je originalan, ima mogućnost ugradnje sistemskog antipanik i evakuacionog okova.

Presek visoko termalno izolovanih aluminijumskih vrata iz SCHUCO-a. Uprkos temperaturi ispod nule napolju, naulaznim vratima je prijatna temperatura.