SCHÜCO OSTAVLJA OPASNOST ISPRED VRATA

Zaštićeni i danju i noću. Sa SCHUCO-om bezbednost nije samo osećanje , već se podrazumeva, kroz inovativnu tehnologiju koja se ne može videti, ali se može osetiti,putem automatskog zatvaranja i nadgledanja sistema. Ulazna vrata možete opremiti da u potpunosti ispunjavaju vaše lične sigurnosne zahteve.

Nudi najnovija rešenja za sistem zatvaranja (opcije podešavanja) da bi individualno prilagodili vaša nova ulazna vrata vašim ličnim sigurnosnim potrebama. Vi možete da utvrdite koliko su efikasna ulazna vrata protiv provala zbog RC (WK) sigurnosnog stakla, koje je definisano po evropskom standardu. SCHUCO nudi sigurnosne elemente do klase bezbednosti RC3 (WK3) za vaša vrata iz snova. Policija preporučuje otpornost klase 2 za ulazna vrata. Vaša SCHUCO partnerska kompanija može da vam pruži detaljne savete u vezi ovoga i da pripremi odgovarajući sigurnosni paket za vas.

POVEĆANA SIGURNOST ZAHVALJUJUĆI PROTIVPROVALNOM NAČINU ZAKLJUČAVANJA

Schüco sigurnosni asortiman uključuje jednostepeno, trostepeno i petostepeno zaključavanje, tako da stepen otpora na provale može da se bira prema sopstvenim sigurnosnim potrebama. Koliko dobro su vaša vrata zaštićena od pokušaja provale, najviše zavisi od vrste brava i broja tačaka zaključavanja.

Karakteristike profila:

  1. Unutrašnja i spoljna strana u boji i individualno dizajnirana površina
  2. Šuplja komora sa penastim jezgrom za bolju izolaciju
  3. Vrata i zaptivna guma: omogućavaju dihtovanje i sprečavaju ulaz vode prilikom jakih kiša
  4. Termo most  za efektivnu zaštitu od termalne deformacije
  5. Profil vrata
  6. Mogućnost skrivenog krila