Otvoren je Sajam građevinarstva SEEBBE 2018, ovaj sajam je međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske indsutrije – od istraživanja do projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u viskogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Ovogodišnji pokrovitelj sajma je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture a generalni sponzor sajma je s ponosom kompanija Aluroll iz Batočine, koja u sklopu proslave 40. godina postojanja kompanije podržala održavanje ovogodišnje manifestacije namenjene građevinarsvu.

Uvodni govor povodom otvaranja sajma održao je predstavnik kompanije Aluroll gospodin Predrag Vučićević koji je između ostalog naglasio da je SEEBBE sajam postao nezaobilazano mesto razmene ideja, mesto stvaranja prilika i pozvao sve učesnike da iskoriste priliku.

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoran Mihajlović otvorila 44. Međunarodni Sajam građevinarstva SEEBBE i poručila da Srbija iz godine u godinu unapređuje uslove poslovanja Izlagačima je požela da iskoriste sajam da pronađu nove partnere i dogovore nove poslove. Ministarka Mihajlović je izlagačima požela da iskoriste sajam da pronađu nove partnere i dogovore nove poslove.

Potredsednica Vlade Zorana Mihajlović i predstavnik kompanije Aluroll Predrag Vučićević su zatim svečano presekli traku i proglasili sajam otvorenim.